Sdílená kuchyně
Zkuste štěstí v gastru
Po létech pronájmů jsme vybudovali vlastní provozovnu na výrobu potravin. Od začátku jsme věděli, že není našim snem být u plotny sedm dní v týdnu a proto jsme ji připravili k pronájmu.
Z našich zkušeností víme, že na začátku podnikání není únosné pronajmout si provozovnu sami pro sebe na 24/7 za desítky tisíc a ještě k tomu nakoupit stroje a vybavení. Každý chce spíš najít provozovnu jen na několik dní v měsíci za pár tisíc!
Chcete si splnit sen a prodávat své dobroty? Tak to potřebujete zkolaudovanou provozovnu! Nahlášení vaší výroby úřadům v této provozovně není problém.
Naše prostorná a čistá Sdílená kuchyně se nachází v Dobřichovicích (Praha – západ) s výbornou dopravní dostupností. Máme suchý i chlazený sklad, úsek na roztloukávání vajec a samozřejmostí je prostor na hrubé čištění ovoce a zeleniny. Ve varně je několik velkých pracovních ploch, dřezy, plynové vařiče, elektrické trouby, zchlazovač čili šokr, nerez gastro nádobí a další příslušenství. Konvektomat plánujeme koupit v tomto roce. Potřebujete něco dalšího? Určitě se domluvíme.
Poznámka: ve Sdílené kuchyni není dovoleno zpracovávat syrové maso.
Vaše podnikatelské záměry (co plánujete vařit či péct a v jakém objemu – kolik hodin plánuje využít) pište na email info@nasekase.cz, na základě vašich požadavků se domluvíme na ceně pronájmu. Upozorňujeme, že kapacita je omezená a může se stát, že pro Vás nebude ihned místo. Základní podmínky: minimální měsíční nájemné 6000,-Kč (při dlouhodobé spolupráci se můžeme domluvit na výhodné ceně: 300,-Kč za hodinu v provozovně). Preferujeme dlouhodobou spolupráci. Jednorázový pronájem na pár hodin není možný.
Půdorys provozovny
Pro vaši představu se mrkněte na jednoduchý půdorys provozovny. Ale pro lepší představu nás kontaktujte.
HACCP nad zlato
Jakmile budete „pod naší střechou“ tak vám můžeme poradit ohledně běžného fungování. Dále můžeme spojit síly při nákupu surovin, obalů, společný závoz objednávek, zejména chlazeného zboží. Navíc u nás máme také mini foto ateliér.
Pokud nemáte žádné zkušenosti či studia z oboru gastronomie, tak doporučujeme na začátek si nechat vypracovat HACCP, ať pochopíte určité souvislosti, na které si máte dát při výrobě potravin pozor. Nám to otevřelo oči. A možná vám pro začátek poradí i naše „vzpomínkové“ video na YouTube (níže).
Newsletter
Chystáme se na webinář, blog či podcast na téma podnikání v gastru apod… Také chceme pomáhat různým projektům v naší výrobně a sami přicházet s chutnými novinkami.
Webinář „Jak podnikat v gastru?“ na Naučmese.cz
Láká vás podnikání v gastru nebo už máte na nějaký food projekt “našlápnuto”? Vrtá vám hlavou, kterým úřadům o sobě musíte dát vědět, kde to všechno vlastně vyrobit nebo navařit? A co HACAP? Jste ztracení?
Jak jsme budovali provozovnu?
Abychom na tuto zkušenost nikdy nezapomněli (cha cha) a naše zkušenosti mohly pomoci třeba vám, tak jsme natočili několik videí na YouTube.